Cum ajungeți

Deși poate părea dificil de ajuns in Delta, nu e chiar asa. În ultimii ani, transportul către Delta s-a îmbunătățit considerabil si sunt multe opțiuni eficiente de a ajunge la noi.

Una din opțiuni este sa ajungeți la Tulcea cu trenul. Gara CFR este foarte aproape de Portul Tulcea.

Cel mai simplu, însă,  este sa ajungeți la Tulcea cu mașina. Sunt posibilitati de parcare regulamentara, in parcari amenajate, cu un cost rezonabil pe zi.
Din Tulcea, va puteți îmbarca pe Pasager, nava clasică facand legatura dintre Tulcea si satele din Delta. Se poate parca foarte aproape de locul de îmbarcare.
AICI, este locatia de imbarcare pentru nava clasica Pasager: https://goo.gl/maps/joQSTKNd122w8sPQ8
Nava clasică pleacă din Tulcea la ora 13.30 si ajunge la Crisan după aproximativ 3 ore. Odată ajunși in port la Crisan, urmează o plimbare de 1.3 kilometri pana la noi. Adresa noastra e Strada Principala, nr 500.


O alta optiune din Tulcea si mai rapidă este sa va imbarcati pe barcile rapide ale diferitilor operatori de transport. Acest transfer durează o ora si va poate lăsa la pontonul pensiunii noastre.
AICI, este locatia pentru transfer rapid: https://goo.gl/maps/wSJ1KuAxuUtTfcS28

AICI, una din companiile recomandate de noi: Travel Delta Star

La cerere, putem oferi si noi transferuri private catre Pensiunea noastra. Va rugam sa ne contactați dacă optati pentru aceasta varianta. Avantajul ar fi ca, odată cu transferul propriu-zis, va veti bucura si de o excursie in Delta.

 

Cum ajungeți

Follow us on