Pensiunea Casa Călin

Casa Calin din satul Crisan și-a deschis porțile in 2012. De atunci ne-au trecut pragul mii de turisti care au plecat de la noi cu amintiri de neuitat. Motto-ul nostru este: "veniți turisti, plecați prieteni".

Ne dăm toată silința pentru asta, sa va facem sa experimentați tot ce are mai frumos Delta Dunarii, iar sejurul vostru la noi sa fie pe măsura așteptărilor. Pasiunea noastra pentru Delta Dunarii ne-a facut sa transformăm casa parinteasca într-o mica pensiune. Odată cu trecerea anilor si sosirea din ce in ce a mai multor turisti, am decis in 2022 sa ridicăm încă un corp de clădire. Am încercat sa imbinam arhitectura tradițională din Delta cu facilitățile moderne pe care călătorii le cer.

Am reușit sa amenajam 6 camere spatioase, luminoase, dispuse pe doua etaje. Fiecare camera dispune de aer condiționat, TV prin cablu, Wi-fi, baie complet utilata si mobilier nou de calitate. Ca o amprentă personală am decorat camerele cu obiecte de artizanat, producție proprie.


La parter sunt 3 camere spatioase cu următoarele dotari:
Camera 1 - un pat matrimonial si o canapea extensibila pentru cupluri sau familii cu un copil sau chiar un adult
Camera 2 - doua paturi single separate, dar care pot fi unite într-un pat matrimonial
Camera 3 - doua paturi single separate, dar care pot fi unite într-un pat matrimonial  


La etajul întâi sunt alte 3 camere cu următoarea dispunere:
Camera 4 - un pat matrimonial si o canapea extensibila pentru cupluri sau familii cu un copil sau chiar un adult
Camera 5 - doua paturi single separate, dar care pot fi unite într-un pat matrimonial
Camera 6 - doua paturi single separate, dar care pot fi unite într-un pat matrimonial  

 


La noi va veți putea bucura de clipe de relaxare pe pontonul nostru amenajat pe canalul principal al Dunarii. Am amenajat si un foisor in aer liber unde puteți servi masa. Preparatele culinare sunt produse de noi, iar ingredientele in marea majoritate sunt din gradina noastra sau de la localnici. Multumim parintilor nostri pentu ca ne-au transmis si invatat rețete culinare vechi ale satului. Avem o gradina si un solar unde producem legumele si fructele folosite la gătit. Peștele este proaspăt, capturat din Dunăre de noi sau de vecinii noștri. Ne bucurăm sa va oferim experiențe culinare tradiționale, iar cea mai mare recompensa e sa va vedem multumiti!

 


Cele mai mare atracții ale Deltei Dunarii sunt, fara indoiala, excursiile cu barca pe canale si lacuri. Va promitem experiențe fantastice cu ghizii noștri autorizați. Noi nu oferim  plimbari monotone prin Delta, noi nu speriem pasarile, noi nu mutilam natura! Noi oferim experiențe in care veți avea ocazia sa descoperiti si sa invatati multe despre Delta, despre ecosistem, despre biodiversitatea Deltei, despre istoria locurilor, despre poveștile localnicilor. Noi știm sa abordam păsările, sa le respectăm, știm să iubim natura, sa o protejam pentru a ne bucura de ea si in viitor. Noi facem un turism responsabil, nu un turism de masa!

 

Pensiunea Casa Călin

Follow us on